Boottocht Kampen 2023

De foto's van de bootocht staan allemaal op deze pagina. 

Fotogalerij 1 en 2. Voor galerij 2 scroll naar beneden!


Op zaterdag 14 oktober was het weer zo ver!

De befaamde boottocht van MalukuFood vanuit Kampen. Een boottocht van 5 uur met de partyband RemmenLos, heerlijke hapjes en natuurlijk een heerlijke Molukse maaltijd!

Leni had deze reis rust en liet de organisatie over aan haar man Joop die met zijn crew de honneurs prima waarnam. De charmante gastvrouw Usi Yaya Timisela ontving de gasten allerhartelijkst en voor het boarden werd er samen met haar een foto gemaakt. Zie het albuWat een mooie Hanzestad is Kampen. Ons 'cruiseschip' de Veerman van Kampen lag aan de kade met diverse andere mooie schepen waaronder 'De vliegende Hollander'.Wat een mooi schip had MalukuFood uitgezocht. Alles glom van onder tot boven en de kapitein van het schip zorgde er met zijn bemanning voor dat niet alleen het varen prima verliep maar ook de 'natte' verzorging van de mensen bij de bar.

Even na twee uur werd er vertrokken en we hadden Kampen nog niet achter ons gelaten of het feest, onder leiding van de leden van RemmenLos barstte los! Het werd een fantastisch feest. Die foto's komen de komende dagen maar hier alvast die van het inschepen!

Fotogalerij 2 Boottocht kampen

Fotogalerij 2 Boottocht kampen, boarden.