Yes, MalukuFood gaat wegens enorm succes ook in 2025 weer naar Lloret de Mar.

Het plan is om de reis beperkt te houden met in principe 1 bus. We gaan voor gezelligheid en een groot familiegevoel.

We zijn bezig met de bands voor de reis en ook de exacte data. We maken binnenkort alle informatie bekend. Maar u kunt zich nu al aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt.

Mail naar info@malukufood.nl 

Alicia mijn nieuwe waarnemer, planner, organisator.

Dit is Alicia, dochter van mijn jongere zusje.Zij neemt mijn taken over van organiseren en plannen.Voor het event Dine & Dance ondersteun en begeleid ik haar. Langzamerhand ga ik het stokje van Malukufood overdragen.

Kom 10 december naar Soest en maak kennis met Alicia!

Mail naar info@malukufood.nl of om je ticket te kopen  ga naar www.malukufood.nl

Laatste Event 2023

MalukuFood organiseert nog op 10 december een gezellige 'Dinner & Dance Party'.

Na het hart-infarct van Leni is ze niet bij de pakken neer gaan zitten integendeel! Ze was alweer in Kampen aanwezig op de boottocht met 'RemmenLos' en ook is ze alweer bezig met de nodige verdere voor bereidingen voor de Muziekreis naar Lloret de Mar in Spanje. 

En dan toe maar ook nog even als mooie afsluiting van 2023 een mooi feest in restaurant Garand Sempoerna met de fantastische drie gangen diner!

En feesten, dansen met Alley & FriendzZ en de soulbeesten Bobby & Gordon. De feestmaand december begint al vroeg dus kom gezellig meedoen en reserveer.

Zie ook de informatie op de eventpagina: Klik hier!

Van Leni:

Lieve volgers,

Ondanks de onrust in mijn lichaam de laatste periode, gaat mijn lieve nicht mijn taken overnemen.

Daarom organiseren wij op 10 december DINER & DANCE!!

Locatie: Restaurant Grand Sempoerna (Vredehofstraat 6 Soest)Tijd: 14.00u- 20.30u

Alley, de Queen van de Lagu Lagu komt met haar Friends naar Soest en zorgt dat de voetjes van de vloer komen. 

De 2 knappe mannen Bobby & Gordon zullen heel wat soul nummers zingen, zodat we niet stil kunnen zitten!

Daarnaast genieten we van het 3 gangen buffet dat het restaurant voor ons gaat klaar maken.Laten we dit jaar mooi afsluiten met een knalfeest met veel muziek en gezelligheid!Kom dus samen met ons dansen en lekker eten tijdens ons evenement Diner & DANCE te Soest.

Mededeling m.b.t. de MalukuFood activiteiten de komende tijd.

Leni Wenno-Sapulette heeft in het weekend van 30 september een hartaanval gekregen. Door adequaat ingrijpen van de mensen in haar omgeving en de behandeling in het ziekenhuis is zij stabiel. Zij is alweer op de gewone zaal in het ziekenhuis. U begrijpt dat er nu een periode volgt waar zij het rustig aan moet doen. 

Dat heeft een aantal gevolgen op korte termijn

De boottocht vanuit kampen 14 oktober gaat gewoon door. Leni zal zelfs aanwezig kunnen zijn zonder dat ze een rol heeft. Iemand anders zal haar rol als gastvrouw vervullen.Het wordt dus een fantastisch feestje met RemmenLos al zal Leni van de kant moeten toezien hoe iedereen zich uitleeft op de dansvloer.

Het feest in Almelo met de H.o.u. S.j.T.D. band is geannuleerd en de mensen die gereserveerd hebben krijgen hun geld teruggestort.

De catering activiteiten tot en met december staan stil

De voorbereidingen voor de Spanjereis gaan onverkort door onder leiding van Joop Wenno met ondersteuning van het team van MalukuFood.

Heeft u vragen en opmerkingen stuur dn een email en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Met vriendelijke groet,

Leni en Joop.

MalukuFood is terug van het bezoek aan Lloret de Mar!

Wat was dat een plezierige week! MalukuFood wilde natuurlijk eerst zelf aan den lijve ondervinden wat ze aan de deelnemers van de Spanjereis 2024 aanbood.

Nu we kunnen mededelen dat het hotel aan alle eisen die wij hebben gesteld meer dan voldeed.

Ook de omgeving van het hotel overtrof onze stoutste verwachtingen. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie.

Een mooi strand, een uitnodigende boulevard, vele winkels en terrassen. In de omgeving vele mogelijkheden voor uitstapjes en zelfs voor avontuurlijke wandelingen! Zie onze informatie op de website.

Wij zijn het hotel aan het 'testen'.

7 september 2023:

Aankomend weekend gaan we naar Lloret de Mar, hotel La Palmera om alles te verkennen voor onze Spanje reis in 2024.We willen uiteraard het beste voor jullie en gaan daarom op verkenning uit.We zullen slapen in het hotel waar jullie zullen verblijven op 18 mei tot en met 24 mei 2024..

We gaan het centrum van Lloret de Mar in om te slenteren langs de vele winkeltjes en terrasjes. Zo weten wij wat jullie als gasten te weten staat.We hebben er zin in!Hebben jullie je al ingeschreven voor deze Spanje reis met de bands Alley en FriendzZ, H. O. U. S. T. J. D band en Dj Ron Christoffel?

Jullie kunnen een mailtje sturen naar info@malukufood.nl en samen gaan we er een gezellig feestje maken in Lloret de Mar.

MALUKUFOOD gaf 6 september 2023 0P de Tong Tong FAIR EEN DEMONSTRATIE KUPING GADJA MAKEN!

Leni gaf een vrolijke en leerzame demonstratie. 

Voor een vol kooktheater lieten Leni en Joop hun vaardigheden zien hoe je komt tot het maken van 'olifantoren' bij je thuis. Natuurlijk werd er geproefd na afloop.

Zie de foto's in het Fotoalbum, elders op deze website, waar u stapje voor stapje het bereidingsproces kunt volgen.

Malukufood was in Alphen

Wij waren zaterdag 26 augustus op het Kaju Putih SUMMER EDITION 2023 festival met en foodstand. Wat een gezelligheid en ondanks een flinke stortbui een geweldige opkomst. We waren weer volledig uitverkocht! Natuurlijk gelijk onze flyers voor de Spanjereis 2024 uitgedeeld! En ook DJ Ron Funkytown, die deel uit maakt van de reis, heeft daar gedraaid. Wat een feest!

Interesse in de Spanjereis? Zie de aparte pagina op deze website. De komende tijd vullen wij de informatie aan!

Klik hier voor de spanjereis info!

Nieuws

Leni Wenno-Sapulette van MalukuFood demonstreert de bereiding van de originele Kuping Gadja op de jaarlijkse Tong Tong Fair op het Malieveld in den Haag.

Alleen de topkoks geven daar een demonstratie en delen daar hun keukengeheimen met de bezoekers.

Dus wilt u de authentieke Kuping Gadja ook thuis kunnen maken dan raden we u aan demonstratie te volgen. 

Woensdag 6 september om 17.00 uur in het Kooktheater op de Tong Tong Fair. U bent van harte welkom bij Leni!

En na de demonstratie natuurlijk gratis proeven want dat hoort erbij!