Party-Soest-januari-2023

Met Remmen Los in restaurant GRAND SEMPOERA

Top Nieuwjaarsfeest van MalukuFood afgelopen januari 2023!

Afgelopen januari startte MalukuFood het jaar 2023 met een gezellige party. Heerlijk wat betreft het geweldige buffet, heerlijk wat betreft de Partyband Remmen Los, 

Gezellig wat betreft de aanwezige gasten en heerlijk wat betreft de gastvriendelijkheid van het personeel van restaurant Grand Sempoera! Dat is nog eens feesten!

De ontvangst bij aankomst was allerhartelijkst door de crew van MalukuFood.Het feest begon met een uitgebreid topbuffet. Wat een smaakvolle gerechten stonden klaar! 

Heerlijke geuren vulden de ruimte waar de mensen zich tegoed konden doen aan deze uitgebreide proeverij. Wat zo kun je het wel noemen zoveel gerechten dat als je van alles wilden proeven je wel even de tijd moest nemen.

 (Zie de foto's onder dit artikel) o.a. Urap (groenten in kokosrap), Sayur Tumis, Ayam Roedjak, Daging Rendang, Ikan Bali, Sateh Ayam, Ayam Roedjak, Gado Gado, etc. Te veel om op te noemen.

Na de eerste ronde buffet daalde de gasten letterlijk af naar het partygedeelte om met 'Remmen Los' de avond ook muzikaal en op de dansvloer een echte kick-off te bezorgen. De sfeer, eerst rustig werd er een van grote saamhorigheid en het was al snel duidelijk dit wordt een topfeest. Wat een geweldige gasten en wat een topband.

Na de eerste set werd het buffet voor de tweede keer bezocht. Wat een verwennerij! En zo ging het de hele avond door met grote schalen snacks en koekjes die door het vriendelijke personeel van Grand Sempoera constant werden rondgedeeld. 

En dan was het aan 'Remmen Los' in de tweede set om niet alleen de remmen te ontkoppelen maar ook flink gas te geven. Wie deze formatie kent weet hoe het er dan aan toe gaat. Interactie met het publiek, meedoen, meezingen, meedansen en gewoon samen ontzettend lachen en plezier maken. 

 Daar was de locatie van Grand Sempoera dan ook bijzonder geschikt voor. Wilde je even rustig met elkaar bijpraten met en glaasje Tjendol of koffie met kuping gadja dan kon dat ook en ging je even van de dansvloer af koos je een rustig plekje bijvoorbeeld bij de open haard.Leni van Malukufood genoot zienderogen van het plezier wat haar gasten hadden. 

Deze gastvrouw straalt zoveel gezelligheid en liefde uit dat het een groot familiefeest werd.

Fotogalerij