spanjereis 2024

Een andere Spanjereis in 2024

Even wat anders in Spanje!

Heerlijk naar Lloret de Mar, een touristisch paradijs!

Zonnige temperaturen, parel witte zandstranden, een palmbomen boulevard vol zomers geklede mensen, 1001 activiteiten en een paradijs voor iedereen die van uitgaan houdt.

Lloret de Mar staat bekend als goedkope badplaats. Zeker voor Nederlanders is Lloret een relatief goedkope vakantiebestemming.

Daarnaast kun je tijdens je Lloret de Mar vakantie ook nog eens genieten van cultuur, natuur en winkelen! Lloret de Mar, Spanje een top locatie!

Gelegen in het noorden van Spanje, in de provincie Catalonië, ligt deze toeristische badplaats. Lloret is een van de meest populaire badplaatsen van Spanje en trekt jaarlijks voornamelijk niet-Spaanse toeristen. 

Lloret de mar ligt op ongeveer 100 km van de Franse grens en heeft een 2 km lang zandstrand aan de Middelandse Zee

Hotel informatie: klik hier!

MalukuFood organiseert deze reis in samenwerking met de touroperator Boosten. Dus kwaliteit verzekerd!

MalukuFood zorgt tijdens de reis natuurlijk voor heerlijke snacks. Dus smullen maar van de de kuping gadja en rempeye.

Daarnaast is er een stewardess van Boosten aanwezig waar u drankjes en andere etenswaren kunt bestellen.

In Lloret de Mar kunt u genieten van de vele winkeltjes en terrasjes in de omgeving en uiteraard kunt u 's avonds dansen en genieten van de bands en de DJ.

Een uitstapje naar Blanes (5 km) is ook fantastisch. Er is zo veel te zien en te beleven. 

Reizen is ook ontdekken van nieuwe plaatsen, het opdoen van nieuwe indrukken. MalukuFood heeft de stoute scheoenen aangetrokken en een nieuwe locatie voor u gezocht! Zie hieronder aan de pagina diverse foto's.

Lloret de Mar!

Is dat geen mooi vooruitzicht?

Wil u boeken stuur een email naar info@malukufood.nl

Cultuur

Het gemeentehuis van Lloret de Mar.

Casa de la Vila is het gemeentehuis van Lloret de Mar, en het is een geweldige neo-klassiek gebouw in het centrum van de prachtige boulevard.

 De mooie oude binnenstad nodigt uit voor een mooie wandeling.

Markten in Lloret de Mar!

De weekmarkt:

Elke dinsdagochtend, van 08:00 tot 15:00, vind in Lloret de Mar aan de Avinguda del Rieral de wekelijkse markt plaats. Op deze gezellige markt, met maar liefst 150 kraampjes, vind je een breed assortiment aan Catalaanse producten, hippe (zomerse) kleding en bijhorende accessoires kopen.

De markthal Mercat Municipal in Lloret de Mar

In de Mercat Municipal de Lloret de Mar, een permanente en overdekte markt, vind je bijna alles op het gebied van verse groente, fruit, kaas, vlees, vis, specerijen, maar ook een drogisterij, een kapper, dieetvoeding, een bakker, een bar, een bloemist en een schoonheidssalon.Ook is deze markthal een perfecte plek voor het kopen van typische Catalaanse delicatessen.

Openingstijden:

Maandag tot donderdag van 08.00 uur tot 14.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur & van 17.00 tot 20.30 uur.

Locatie: Carrer de la Sénia del Rabic, 37, 17310 Lloret de Mar

Markten in andere plaatsen in de buurt:

 In de nabijgelegen plaatsen Tossa de Mar en Blanes vind je leuke wekelijkse markten. Net als in Lloret de Mar kun je hier ook heerlijk shoppen voor hippe (zomer)kleding, heerlijke etenswaren, huishoudelijke goederen en leuke souvenirs voor het thuisfront. 

De wekelijkse markt van Blanes vindt iedere Maandag, van 08:00/09:00 tot 14:00, plaats aan de Passeig de la Marina. 

De wekelijkse markt van Tossa de Mar vindt iedere Donderdag, van 08:00/09:00 tot 13:00, plaats aan de Carrer Víctor Català.

Fotogalerij Lloret de Mar en Blanes

In Lloret de Mar is er ook Waterworld zie de video! Leuk als u met u kinderen of kleinkinderen met de reis meegaat! Of misschien bent u zelf wel de durfal, de genieter die alle waterattracties trotseert!